Joogan alkeiskurssi

Joogan alkeiskurssi

Joogi laiturilla

HUOM! KURSSI SIIRRETÄÄN MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN CORONA-TILANTEEN VUOKSI!

Oletko kiinnostunut joogasta? Tai suunnitellut sen aloittamista? Kaipaako mielesi rauhoittumista ja kehosi voimaa ja notkeutta? Tule oppimaan joogan alkeita turvallisesti ja lempeästi!

Harjoittelemme pienessä ryhmässä joogan perusliikkeitä eli asanoita keskittyen niiden turvalliseen ja anatomisesti oikeaan linjaukseen ja otamme huomioon erilaisten kehojen tarpeet ja taipumukset. Tunnilla tehdään rauhalliseen tahtiin kehoa lämmittäviä, vahvistavia ja avaavia liikkeitä. Tunnit pitävät sisällään hengitysharjoituksen, alkulämmittelyn, aurinkotervehdykseen pohjautuvan liikesarjan ja loppurentoutuksen. Saat tietoa myös joogaharjoituksen vaikutuksista ja siitä, mihin vaikutukset perustuvat. Etsimme oivalluksia myös siihen, mitä mahdollisuuksia joogalla on mielen harjoituksena. Tunnin jälkeen olo on rento ja virkistynyt sekä mieli rauhallisempi.

Olet tervetullut aloittelijana tai jo aiemmin joogaa harrastaneena. Jooga sopii kaikille iästä, kunnosta tai erilaisista rajoitteista riippumatta, mutta ne tarvittaessa huomioiden.

Pukeudu mukaviin ja rentoihin vaatteisiin. Ota mukaan oma jumppamatto ja vesipullo.

Kurssilla saat

  • tutustua turvallisesti joogan perusasanoihin: mm. aurinkotervehdykseen, yleisimpiin seisoma-asentoihin (mm. soturi I, II ja III), eteen- ja taaksetaivutuksiin, kiertoihin sekä rauhallisiin lämmitteleviin liikesarjoihin
  • tietoa joogaharjoituksen vaikutuksista
  • lyhyen johdatuksen joogafilosofiaan
  • harjoitella rentoutumiseen johtavan tien alkeita ja hengitysharjoituksia
  • oman hetken itselle kehotuntemuksen lisäämiseen ja mielen rauhoittamiseen

Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua levollisin mielin ohjattuna tai kotona itsenäisesti. Saat lisäksi kurssin jälkeen käyttöösi videon perusasanoiden kertaamiseen ja kotiharjoitteluun.

PaikkaNindza Yoga, Hapelähteenkatu 41 A 16
Sisältö5 x 75min, ajankohdat 2.4., 9.4, 16.4, 23.4. ja 29.4. klo 17-18:15
Hinta65 € (sis. alv). Hinta sisältää videon kotiharjoittelun tueksi.
OhjaajaJoogaohjaaja Johanna Räikkönen
Sitovat ilmoittautumisetAlla olevalla lomakkeella 27.3. mennessä. Minimiosallistujamäärä 5, maksimi 8.

(Peruutusehdot: Ilmoittautumisen peruminen viimeistään 1 viikko ennen, sen jälkeen ainoastaan sairastapauksissa. Muista syistä veloitus 50 % osallistumismaksun hinnasta.)

Ilmoittautuminen