Asiantuntijatyöt

Asiantuntijatyöt

Yhteistyö

Innostun erityisesti töistä, joissa pääsen yhdistämään tietotaitoani asiakkaan tarpeiden mukaan. Olen auttanyt yrityksiä konsultointi- ja tuotesuunnittelutöissä, tuottanut verkkokoulutusmateriaalia ja kirjoittanut asiantuntija-artikkeleita. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset monipuolista asiantuntijaa tai jos sinulla on jokin kehitysidea, johon suunnittelet kokonaisvaltaisia terveydenhoidonpalveluita!

Luennointi ja koulutus

“Hyvä ja kokonaisvaltainen luentokokonaisuus, joka havainnollisti hyvin sitä, miten hyvinvoinnin palaset liittyvät toisiinsa. Kiva, että asioita tarkasteltiin pintaa syvemmältä. Kiitos paljon!”

“Konkreettisia ja toiveen mukaisia luentopaketteja, ja kokonaisuus tuki hyvin toisiaan. Syvemmälle meno asioissa toi tosi hyvin uutta ja mielenkiintoista näkökulmaa. Kiitos!”

Luennointi ja kouluttaminen ovat minulle luontaisia. Niiden kautta voi auttaa laajemmin ihmisiä voimaan paremmin ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan. Esiintymistapani on käytännönläheinen ja selkeä, iloa ja huumoria unohtamatta! Vankka teoreettinen viitekehys takaa asiapitoisen mutta silti elämänmakuisen esityskokemuksen. Alla esimerkkejä alueista.

 Terveys ja ravitsemus

Terveys- ja ravitsemusaiheiset luennot, koulutukset ja konsultaatiot eri teemoilla yrityksellesi, järjestöllesi, urheilu- tai harrasteryhmällesi tai vaikka ystäväporukalle. Teemoina ovat muun muassa: ravinto, stressinhallinta -uni ja palautuminen.

Räätälöidään tarpeen mukaan. Pyydä tarjous!

 Työhyvinvointi

Työyhteistö ja liiketoiminta hyötyvät, kun tekijät voivat hyvin!

Hyvä henkinen ja fyysinen terveys on edellytys tämän päivän hektisen työelämän vaateille. Elintasosairauksien mukanaan tuomat sairauspoissaolot tai työkyvyn aleneminen muodostavat merkittävän kuluerän työnantajalle. Työkykyä ja työn mielekkyyttä on mahdollista parantaa sekä sairauspoissaoloja vähentää kokonaisvaltaisella ravinnon, stressinhallinnan ja palautumisen huomioimisella. Vuorovaikutteiset luennot antavat käytännön tietoa muun muassa työelämän kehittämiseen ja työssä jaksamiseen mutta samalla keinoja tehdä oivalluksia ja käytännön suunnitelman henkilökohtaisen, yksilöllisen hyvinvoinnin parantamiseksi.

Kysy lisää eri teemoista ja toteutustavoista ja pyydä tarjous!

 Terveys ja lääkehoito

Hyvällä suolistoterveydellä ja ravitsemuksella voi olla merkittävä tuki lääkehoidon rinnalla. Usein myös tarpeettomia lääkityksiä saadaan purettua turvallisesti pois. Koulutukset ovat suunniteltu ammattilaisille, potilasjärjestöille, potilasryhmille ja opiskelijoille.

Suolistoterveys ja lääkehoito -koulutuskokonaisuuden sisältö:

  • Suolisto, terveyden ja sairauden kehto
  • Suolistoperäiset sairaudet ja epätaspainotilat
  • Lääkkeiden vaikutus suoliston hyvinvointiin
  • Suoliston hyvinvointia tukevia tuotteita
  • Ravitsemus lääkehoitoa tukemaan

Aiheita räätälöidään myös tarpeen mukaan. Pyydä tarjous!
Koulutus tapahtuu toimipaikalla.

OTA ROHKEASTI YHTEYS!