Palveluni

Palveluni

Alkukartoitus ja ravitsemusohjaus

  • Saat henkilökohtaisen ohjelman ja kirjalliset ohjeet
  • Tapaamisen kesto 2 h

Kokonaisvaltainen ravintovalmennus aloitetaan aina alkukartoituksella. Ensimmäisellä käynnillä tehdään perusteellinen kartoitus tilanteestasi. Tapaamisen aikana käymme läpi terveys- ja sairaushistoriasi ohjeiden pohjaksi, jotta syy oireille selviää. Tapaamisen jälkeen saat kirjallisesti henkilökohtaisen ohjelman ja suositukset ruokavaliosi ja hyvinvointisi kohentumiseksi. Ennen tapaamista saat noin viikkoa ennen sähköpostilla (tarvittaessa postitse) täytettäväksesi esitietolomakkeet tapaamista varten,  joiden avulla perehdyn tilanteeseesi etukäteen. Varaa vastaanottoa varten mukaasi myös lista käyttämistäsi lääkkeistä, lisäravinteista sekä viimeisimpien laboratoriotutkimustesi tulokset. Voit täyttää ne myös valmiiksi esitietolomakkeeseen.

HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ EN OTA UUSIA ALKUKARTOITUSASIAKKAITA!

Seurantakäynti

  • Ravintovalmennusohjelman tarkistus ja päivitys sekä kirjalliset jatko-ohjeet

Seurantakäynnillä käymme läpi vointisi, tarkistamme ohjeiden toimivuuden kohdallasi ja katsomme yhdessä seuraavia askeleita eteenpäin. Jatkokäyntejä sovitaan yksitellen tarpeen mukaan yleensä noin kuukauden välein.

 Terveys- ja ravitsemuskonsultaatio

Jos huolesi on pieni tai tai haluat kartoittaa kevyesti ruokavaliosi, on silloin konsultaatio sinulle hyvä valinta. Saat kiireettömän keskusteluhetken, jonka avulla voit lisätä omaa ravitsemustietoisuuttasi, selvittää mieltäsi painavia ravitsemukseen ja terveyteesi liittyviä kysymyksiä sekä kohentaa omaa hyvinvointiasi. Sisältö määräytyy asiakkaan omien tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Ei sisällä esitietojen läpikäyntiä tai kirjallisia ohjeita. Voit halutessasi ottaa tapaamiseen mukaan ruokapäiväkirjan, laboratoriotuloksia, lääkelistan tai muuta terveyteesi liittyviä tietoja. Kesto 1 h.

 Kauppakassi

Autan sinua tutustumaan terveyttäsi edistäviin tuotteisiin valitsemassasi kaupassa. Onnistut tekemään helpommin parempia, omia tavoitteitasi tukevia valintoja kaupan tuoteviidakossa. Sisältää alkuhaastattelun tilanteestasi. Kesto 1 h.

 Testit

Monipuoliset laboratoriokokeet ovat hyviä työvälineitä yksilöllisesti toteutettuna! Käytän työssäni myös tarvittaessa erilaisia funktionaalisen lääketieteen testejä elimistön häiriötilojen selvittämiseksi. Toimin yhteistyössä funktionaaliseen lääketieteeseen perehtyneiden lääkäreiden kanssa ja olen saanut Nordic Laboratories- laboratorion koulutuksen ja auktorisoinnin testeihin, joita käytän vastaanotollani. Testejä on laaja valikoima ja niitä sovelletaan yksilöllisesti. Käytetyimpiä testejä ovat muun muassa ruoka-aineallergia- ja/tai yliherkkyystestit, suolistoanalyysit, kilpirauhastesti, aineenvaihduntaa mittaavat testit, farmakogenominen testi. Testit sovitaan konsultaation yhteydessä.

Lue lisää testeistä ja tutkimuksista.

 Etävalmennus

Jos olet toisella paikkakunnalla tai haluat hoitaa ravintovalmennuksen helposti kotoa käsin, teen valmennuksia myös puhelimitse/skypen kautta. Palvelun hinnat yllä olevan hinnaston mukaan, maksu etukäteen. Kysy rohkeasti lisää!

Henkilökohtainen lääkehoidon ohjaus

Saat kiireettömän hetken perehtyä omaan lääkehoitoosi. Palvelun avulla voit lisätä omaa lääketietoisuuttasi, selvittää mieltäsi painavia lääkehoitoosi ja terveyteesi liittyviä ongelmia sekä kohentaa omaa hyvinvointiasi. Vastaanotolla voidaan käsitellä myös muita terveyteen tai hyvinvointiin liittyviä asioita, kuten ravitsemusta ja lääkkeettömiä hoitovaihtoehtoja. Sisältö määräytyy asiakkaan omien tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Palveluun kuuluu lyhyt puhelimitse tehtävä alkukartoitus. Itse vastaanotto kestää noin 45 min. Varaa palveluun lista käytössä olevista resepti- ja itsehoitolääkkeistä ja luontaistuotteista sekä viimeisimmät laboratoriokokeen tulokset. Palvelu voidaan toteuttaa myös kotikäyntinä.

Elova on rekisteröity Itä-Suomen Aluehallintovirastoon yksityisten palvelujen antajien rekisteriin.

Toimintani on vakuutettua:

  • Toiminnan yleinen vastuuvakuutus
  • Potilasvakuutus