fbpx
Valikko Sulje

Elinvoimaluento

Organisaatiot menestyvät kukoistavien tekijöidensä voimalla. Panostaminen tiimien ja työntekijöiden hyvinvointiin rakentaa kestävää liiketoimintaa pitkällä tähtäimellä. Terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen on myös osoitus vastuullisesta yrityskulttuurista.

Innostavat koulutukset antavat oivalluksia elinvoiman kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Käytännön esimerkit tukevat terveyttä sekä yksilöllisellä että työyhteisön tasolla. Luennoissa huomioidaan aina yrityksen toimiala ja sen hetkiset tarpeet. Läpikäytävä materiaali perustuu tutkittuun tietoon ja laaja-alaiseen kokemukseen elinvoiman vahvistamisesta.

Luennot ovat vuorovaikutteisia, käytännönläheisiä ja selkeitä – huumoria unohtamatta.

Suosituttuja aiheita ovat olleet esimerkiksi
– Kehollisuus voimavarana – vaikutus hyvinvointiin ja vuorovaikutukseen
– Vaikuttavia palautumiskeinoja työhön ja arkeen
– Hyvä uni & vaikuttavat palautumiskeinot
– Tunnista stressireaktiosi – Vapauta energiaa hyvinvoinnin ja työn kehittämiseen
– Kestävän terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen

Luennon kustannus yrityksille alkaen 750 € + alv / 60 min. Yli 20 kilometriä ylittävät matkakulut lisätään hintaan. Yhdistyksille ja yksityisille henkilöille hinta erikseen. Luennot voidaan toteuttaa myös etätoteutuksena.

Liity Elinvoiman kehittäjiin!

Uutiskirje ilmestyy harvakseltaan sähköpostiisi ja sisältää vinkkejä ja parhaita käytänteitä kestävän, elinvoimaisen terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta.