fbpx
Valikko Sulje

Terveyttä ja hyvinvointia luonnosta

Hortakävelyt lähiluontoon tai kotipihalla 2-3 tuntia

Haluatko tutustua ohjatusti oman lähiluontosi tai kotipihasi tarjoamiin terveyttä tukeviin villikasveihin helposti, rennosti, turvallisesti ja käytännönläheisesti?

Kävelyn aikana tutkitaan villikasvien kasvuympäristöjä ja opitaan syötävistä luonnonkasveista. Opit tunnistamaan turvallisesti saatavilla olevia villikasveja, niiden käyttöhistoriaa, ravitsemuksellisia ja terveydellisiä hyötyjä, sekä miten niitä säilötään ympärivuotiseen käyttöön. Saat oivalluksia ja reseptiikkaa, miten villikasveja voi käyttää helposti kotikokkailussa ja taikoa hemmotteluhetkiä vartalohoitoina vaikka saunan lämpöön. Kävelyn päätteeksi istutaan nauttimaan pieniä hortamaistiaisia ja vastahaudutettua villiyrttijuomaa tuoreista keruutuotteista. Mukaan kannattaa ottaa pienet sakset, kori tai paperikassi ja pienempiä paperipusseja, jotta eri kasvit voi pitää erillään.

Kerää oma porukka ja järjestetään lähiluontoosi tai kotipihallesi yksityinen tutkimusretki villikasvien parissa! Mitä lähempänä kotia tutustut villikasvien hyödyntämiseen, sitä varmemmin ne tulevat arkiseenkin käyttöön.

Hinta 35 € (sis. alv. 24%) / hlö (ryhmän koko vähintään 4 henkilöä). Kurssin kesto vaihtelee 2-3 tuntia riippuen maastosta ja välimatkoista. Sähköinen opasmateriaali, maistiaiset ja matka 20 km Kuopiossa sisältyy hintaan. Jos haluat Hortakävelyn pienemmälle henkilömäärälle, ota rohkeasti yhteyttä.

Kävelyihin voidaan yhdistää lisänä 2 tuntia, jolloin valmistamme helppoja ruokia ja juomia kerätyistä, tuoreista villiyrteistä. Vaihtoehtoisesti myös saunahoitojen ja retkiruokien valmistusta.

Hortakävely on oiva luontoon palauttava yhteishetki myös organisaatioille, tiimeille ja yhdistyksille. Tilaisuus pidetään ulkona, yhdessä luonnon helmassa rentoutuen. Kävelyyn on mahdollista yhdistää joogaa tai luontoa hyödyntäviä harjoituksia sekä retkiruoan valmistusta.

Varaa kävelysi:
 johanna@elova.fi tai soittamalla 045 119 6110

Metsähenki- hetki 2 h / Forest Spirit -Walk 2 hr

Lähde metsään, hidasta hetkeksi ja koe rauhaa! Let the forest slow your beat and clean your spirit!

Tuokioon sisältyy / Walk includes:
* Aistivaa, rauhoittavaa ohjasta luonnossa / Soothing guidance to connect with nature
* Luonto- ja kehoyhteyttä ravitsevia, lempeitä läsnäolo,- jooga- ja kehotietoisuusharjoitteita / Nourishing, nature and body connection exercises; mindfulness, yoga and body awareness
* Luonnonmauista nauttimista villiyrttiteen & maistiaisen kera / Enjoying natural flavors with wild herb tea & snack
* Luovuutta herättelevä tuokio luonnonmateriaaleja hyödyntäen / Stimulating creativity by using natural materials

Metsähenki- hetki auttaa sinua rakentamaan yhteyttä luontoon ja itseesi ilon, rauhan ja kiitollisuuden kautta. Toteutus läsnä Kuopiossa. Voidaan myös toteuttaa etänä. Kävelymatkat ovat lyhyitä mutta paikoin epätasaisia luontopolkuja. Sopii loistavasti myös hyvinvointipäiviin, ystäväporukoille, häälahjaksi ja polttareihin. / Walk can help you to build an enjoyable nature and self connection that can be full of joy, peace and gratitude. The walk will be guided in recreational area in Kuopio.

Hinta 55 eur per henkilö, ryhmän minimikoko 2 henkilöä. Yksityishenkilö 95 eur.
Price 55 eur per person, group minimum of 2 persons. Individual walk 95 eur.

-> KURKKAA MYÖS VILLITMAUT ESITTELY JA ERILLISET VERKKOKURSSIT JA KOULUTUKSET

Elovalla on toiminnan kattava vastuuvakuutus (suositus asiakkaalle on myös oma voimassaoleva vastuuvakuutus)