Valikko Sulje

Villikasvi- ja luontopalvelut ryhmille

Takapihan villikasvien hyödyntäminen kotikeittiössä -luento 1 h

Hortaista tietoa, inspiraatiota ja innostusta!

Luennolla käydään villikasvien keräämisen perusteita ja hortoilun hyötyjä, tutustutaan tarkemmin kolmeen parhaimpaan villikasviin, sekä hyvin käytännönläheisesti villikasvien hyödyntämiseen kotikeittiössä. Sopii erinomaisesti tiimeille, yhdistyksille ja lisämausteeksi hyvinvointitapahtumiin. Varaukset ja kyselyt johanna@elova.fi tai 045 119 6110

Hortakävelyt lähiluontoon tai kotipihalla 2-3 tuntia

Haluatko tutustua ohjatusti oman lähiluontosi tai kotipihasi tarjoamiin terveyttä tukeviin villikasveihin helposti, rennosti, turvallisesti ja käytännönläheisesti?

Kävelyn aikana tutkitaan villikasvien kasvuympäristöjä ja opitaan syötävistä luonnonkasveista. Opit tunnistamaan turvallisesti saatavilla olevia villikasveja, niiden käyttöhistoriaa, ravitsemuksellisia ja terveydellisiä hyötyjä, sekä miten niitä säilötään ympärivuotiseen käyttöön. Saat oivalluksia ja reseptiikkaa, miten villikasveja voi käyttää helposti kotikokkailussa ja taikoa hemmotteluhetkiä vartalohoitoina vaikka saunan lämpöön. Kävelyn päätteeksi istutaan nauttimaan pieni hortamaistiainen ja vastahaudutettua villiyrttijuomaa tuoreista keruutuotteista. Mukaan kannattaa ottaa kori tai paperikassi ja pienempiä paperipusseja, jotta eri kasvit voi pitää erillään. Varaa mukaasi myös muistiinpanovälineet.

Kerää oma porukka ja järjestetään lähiluontoosi tai kotipihallesi yksityinen tutkimusretki villikasvien parissa! Mitä lähempänä kotia tutustut villikasvien hyödyntämiseen, sitä varmemmin ne tulevat arkiseenkin käyttöön.

Hinta 35 € (sis. alv. 24%) / hlö (ryhmän koko vähintään 4 henkilöä, max 15 henkilöä). Kurssin kesto vaihtelee 2-3 tuntia riippuen maastosta. Sähköinen opasmateriaali ja matka 20 km Kuopiossa sisältyy hintaan. Jos haluat Hortakävelyn pienemmälle tai isommalle henkilömäärälle, ota rohkeasti yhteyttä.

Kävelyihin voidaan yhdistää lisänä 2 tuntia, jolloin valmistamme helppoja ruokia ja juomia kerätyistä, tuoreista villiyrteistä. Vaihtoehtoisesti myös saunahoitojen ja retkiruokien valmistusta.

Hortakävely on oiva luontoon palauttava yhteishetki myös organisaatioille, tiimeille ja yhdistyksille. Tilaisuus pidetään ulkona, yhdessä luonnon helmassa rentoutuen. Kävelyyn on mahdollista yhdistää joogaa tai luontoa hyödyntäviä harjoituksia sekä retkiruoan valmistusta.

Tulevan touko-kesäkuun kävelyt varataan nyt! Varaa kävelysi: johanna@elova.fi tai soittamalla 045 119 6110

Vapaat ajankohdat:

23.5.
24.5. (varattu)
28.5.
30.5. (varattu)
7.6. (varattu)
9.6. (varattu)
11.6.
12.6.
Jos ajankohdista ei löydy sopivaa, ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä mahdollisuuksien kartoittamiseksi.

Villiyrttikurssi pihasta pöytään 4 tuntia

Ryhmille aistikas yhteishetki luonnossa!

Sisältää tiiviin yleisluennon villiyrteistä (30 min), keruuretken (n. 90 min), käsittelyn ja säilönnän sekä yhdessä maukkaiden maistiaisten valmistuksen (n. 90 min).
Hinta 550 € + alv 24% (max. 10 henkilöä, isommat ryhmät 50 €/hlö), matka 20 km Kuopiossa. Varaukset ja kyselyt johanna@elova.fi tai soittamalla 045 119 6110

Villi kehotietoinen miniretriitti 1 pv

Sukella Suomen ihanaan luontoon kaikilla aisteilla ja kehotietoisilla kiireettömillä harjoitteilla!

Saat inspiraatiota luonnosta arkeesi ja aikaa kuulostella omaa kehoasi. Luonto ja kehotietoisuus ovat huikea voimapari, jolla vahvistat ikiaikaista yhteyttä itseesi Avaamme kehoyhteyttä lempein harjoittein luonnon äärellä sekä rentoudumme mieltä ja kehoa palauttavaan Jooga Nidra joogisen syvän unen hetkeen. Tutustumme myös päivän aikana yhdessä villikasveihin niitä aistien ja tutkien sekä niistä valmistetuista herkuista nauttien, sekä saunahoidoilla kehoa hellien. Tämä on täysin ainutlatuinen kokemus, joka tarjoaa kiireetöntä aikaa luonnonläheisesti, syvyyttä itseesi, hellittämistä, leikkiä ja yhteyttä kesäiseen luontoon.

Kysy lisää toteutuksesta ryhmällesi johanna@elova.fi tai soittamalla 045 119 6110

-> KURKKAA MYÖS ERILLISET VERKKOKURSSIT JA KOULUTUKSET

Close Bitnami banner
Bitnami