fbpx
Valikko Sulje

Johanna

Hei olen Johanna Räikkönen, kehotietoisen terveyden ja hyvinvoinnin kehittäjä

Olen myös luonnosta ammentava yrittäjä, farmasian tohtori, kirjailija, ravitsemus-, uni-, jooga- ja kehotietoisuusohjaaja sekä kahden ihanan koululaispojan äiti.

Elovassa tarjoan käyttöösi yli 20 vuoden kokemukseni terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän tutkimuksen, opettamisen, valmentamisen ja kehittämistyön parissa. Olen saanut ohjata satoja terveydenhuollon ammattilaisia ja yksityisiä henkilöitä kestävien, hyvinvointia rakentavien valintojen polulle. Laajan tietotaitoni, uteliaan tutkijamieleni sekä asiakaskokemukseni ansiosta ymmärrän syvällisesti syy-seuraussuhteita erilaisten kuormitustilojen synnystä ja niistä palautumisesta. Syvempi kiinnostus kehomielen toiminnallisuuden ymmärtämiseen lähti kymmenisen vuotta sitten tarpeesta selvittää syitä omien ja lasteni terveyshaasteiden taustalta. Elova on syntynyt syvästä halusta ymmärtää terveyden ja ihmisyyden laajaa kokonaisuutta ja auttaa ihmisiä kohti elinvoimaisempaa ja läsnäolevampaa arkea.

Tavoitteenani on tukea hyvinvointia mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti. Olen syventänyt osaamistani ravitsemustieteen, biokemiallisen lääketieteen, unilääketieteen, urheiluravitsemuksen ja ennaltaehkäisevän terveydenhoidon parissa. Voit halutessasi tutustua koulutukseeni lisää tästä.

Haluan olla rakentamassa maailmaa, jossa ihminen nähdään kokonaisuutena ja jossa panostetaan sekä kehon että mielen terveyteen!

Hyödynnän valmennuksissani lisäksi osaamistani jooga-, luonto- ja kehotietoisuusohjausten parissa. Uskon vakaasti siihen, että todellinen ja pysyvä hyvinvointi rakentuu sisältä päin. Työssäni on valtavan merkityksellistä auttaa ihmisiä oivaltamaan ja ymmärtämään itseään sekä löytämään luontaisen itsetuntemuksen arvon. Ohjaan konkreettisin keinoin vahvistamaan kehotietoisuutta, joka on vaikuttavin väylä kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin.

Kehotietoisuus on voimavara myös työn mielekkyyden ja merkityksellisyyden kokemiselle sekä kulmakivi tunne- ja vuorovaikutustaidoille. Se voi auttaa omien vahvuuksien, itselle sopivan työrytmin ja työroolien tunnistamisessa ja ruokkia luovuuden esiin työn kehittämisen ja toimintatapojen muovaamisen tueksi. Kehotietoisuus antaa voimaa myös muutostilanteiden kohtaamiseen ja niistä selviämiseen.

Oma matkani itsetuntemukseen ja valmentajana jatkuu edelleen. Rakastan oppia ja ihmetellä elämää, itseä, ihmisyyttä, ympäristöä ja ilmiöitä. Kaikki ovat tuoneet syvempää ymmärrystä kehosta, tunteista, energiasta ja mielestä. Tutkin asioita omalla tavallani ja kehitän Elovan hyvinvoinninreseptiä jatkuvasti yhdistäen teoriaa ja asiakkaiden kokemuksia.

Tutustun ja verkostoidun mielelläni eri toimijoiden kanssa. Ota rohkesti yhteyttä!

Johanna

Haluatko lisää elinvoimaa?

Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta.