fbpx
Valikko Sulje

Kurssit

TUNTUVAN tasapainon löytäMiseksi

Kehotietoinen jooga

Kuinka käytät kehoa ja mieltä arjessa?
Lempeitä asanoita ja läsnäolon hetkiä.

Ajankohta:
04.09.2023 – 04.12.2023
Maanantaisin klo 18.00 – 19.30
Kuopio Kristillinen koulu

Palauttavat sunnuntaijoogat

Toivotko kehoon ja mieleen rentoutta sekä kiireelle ja toiminnalle vastavoimia? Elvyttävät 120 min sunnuntaijoogat ovat juuri Sinulle.

Ajankohta:
Tammi-huhtikuu 2024 kerran kuussa sunnuntai-iltaisin.

Verkkokurssit

Kehotietoinen jooga – Online

Kymmenen osainen kehotietoisen joogan verkkokurssi.

Kurssin tarjoaa matalalla kynnyksellä ja käytännönläheisesti läsnäolevaa joogaharjoittelua kehotietoisuuden lisäämiseen.

Opi villikasveista

Villiyrtti -verkkokurssi
Horta kruunaa villiruuan!


Opit 12 tavallista, parasta, maukkainta ja terveellisintä villivihannesta: tunnistamaan ne, kokkaamaan niillä kotikeittiössä, niiden makuominaisuudet, kehovaikutukset ja rajoitukset. Opit myös perinteisiä valmistusmenetelmiä sekä yhdistämään villikasvit marjoihin, sieniin ja riistaan.

Takapihan superfoodit – 8 parasta joka pihan villivihannesta -verkkokurssi


Opi 8 parasta, tarkkaan valittua, kaikkien lähipiirissä olevaa “rikkausruohoa”. Takapihan villikasvit avautuvat kurssilla uuteen uljauteen, kun kuulet, kuinka herkullisia, terveellisiä ja helppokäyttöisiä ne ovat. Saat tunnistus-, käyttö- ja säilöntäohjeita, reseptejä, niksejä jne.

Hortafarmarikoulutus

Sinustako hortafarmari?

Hortafarmari-koulutus antaa sinulle laajan tietämyksen siitä, mitä villiintyneellä tai vanhalla luomutilalla voi kerätä, tuottaa ja myydä ilman, että istutat mitään, haet mitään tukia tai ilman suurempaa paperisotaa. 

NUKU HYVIN – UNIRYHMÄ

Unettomuuden ja unihäiriöiden hoitoon!

Ajankohta:
26.01.2023 – 06.04.2023
Joka toinen torstai klo 17.30 – 19.30
Verkossa, Zoom

Luontopatikointi ”el Camino” Kreetalla keväisin ja syksyisin

Viikko leppoisaa vaellusta (5 x 10 km) huikeissa maisemissa Kreetan historiaa huokuvalla saarella, herkuttelua maailman terveellisimmän, usein villiruokaan perustuvan ruokavalion mukaisissa tavernoissa, ystävällisten kreetalaisten kohtaamista maaseudulla, lempeää kehoa huoltavaa aamujoogaa ja tauko-ohjelmaa, omaan itseen pysähtymisen ja oivalluksen hetkiä, ja paljon muuta.

Liity Elinvoiman kehittäjiin!

Uutiskirje ilmestyy harvakseltaan sähköpostiisi ja sisältää vinkkejä ja parhaita käytänteitä kestävän, elinvoimaisen terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta.