fbpx
Valikko Sulje

Palauttavat sunnuntaijoogat

80,00 sis alv.

Kerran kuussa järjestettävä 120 min vaikuttavasti kehoa ja mieltä palauttava harjoitus sunnuntai-iltaisin. Toteutusaika tammi-huhtikuu 2024 eli yhteensä neljä kertaa.

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kerran kuussa pysähdytään pidempään, levolliseen 120 min palauttavaan harjoitukseen sunnuntai-iltaisin. Pitkät harjoitukset mahdollistavat syvällisemmän ja kiireettömän joogakokemuksen. Harjoituksessa ohjataan vahvasti tietoisuutta kehoon. Läsnäolo mahdollistaa hellittämisen ja irtipäästämisen. Harjoitus on rauhoittava, meditatiivinen ja palauttava. Asennot tuetaan erilaisilla joogan apuvälineillä lempeäksi ja vaikuttaviksi. Harjoitusten teemat tammi-helmikuussa vahvistavat talvista kehoa ja maalis-huhtikuussa tuetaan kevään energiaa. Harjoituksissa yhdistyy kehotietoiset ja kiinalaisen lääketieteen tasapainottavat elementit.

Harjoitukset ovat suunnattu fyysisten kireyksien purkamiseen, hermoston ja tunteiden yhteyden herättelyyn ja havaitsemiseen. Samalla kun kehon kireydet helpottuvat myös mieli rauhoittuu. Harjoitusten avulla on helppo laskeutua kuuntelemaan itseä ja kehon tilaa, miltä kehossa tuntuu ja mitä se kertoo ja viestii. Saat myös ymmärrystä ja oivalluksia oman palautumisesi tukemiseen. Lopuksi annetaan keholle lupa levätä ja laskeutua rentouttavaan olemisen tilaan.

Pitkä palauttava harjoitus voi sisältää esimerkiksi:

  • restoratiivisia asanoita, yin-asanoita
  • hengitys- ja läsnäoloharjoituksia
  • guashausta eli akupainantaa
  • pidemmän rauhoittavan tietoisuusharjoituksen selinmakuulla

Ajankohta:
21.1., 18.2., 17.3., 14.4.2024
Sunnuntaisin klo 18:00 – 20:00​

Kesto:​
4 kertaa, 120 min/kerta​

Paikka:​
Kuopion kristillinen koulu​
Neulamäentie 26 A​, Kuopio

Hinta:
80 € sis. alv
Maksutapoina toimivat verkkomaksu, lasku ja ePassin, Edenredin, Smartum ja Eazybreakin liikuntaedut. Voit valita laskun ja maksaa tammikuussa.
Liikuntaeduilla maksaessi valitse lasku, suorita kurssimaksun summa liikuntaeduilla oman palveluntarjoajasi verkkopalvelussa (valitse saajaksi Elova) ja ilmoita maksusta: johanna@elova.fi

Ohjaaja:
Johanna Räikkönen, jooga- ja kehotietoisuusohjaaja, yinjoogaopettaja
johanna@elova.fi

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset 17.01.2024 asti.
Ilmoittautuminen on sitova. Mukaan mahtuu 20 kurssilaista.

Voit tutustua kurssilaisten kokemuksiin kurssit-sivulta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palauttavat sunnuntaijoogat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit näkyvät kaikille mukana oleville kurssilaisille