fbpx
Valikko Sulje

Kokonaisvaltainen työhyvinvointi

Inspiraatiota yhteisen hyvinvoinnin rakentamiseen.
Voimavarojen lisäämistä ja käytännön esimerkkejä työhön ja arkeen.

Työhyvinvointipalvelut

Luennot

Oivalluksia, neuvoja ja tutkittua tietoa elinvoiman tukipilareista innostavana luentona

Virkistyspäivät

Latautuminen yhdessä liikkumalla, rentoutumalla ja oppimalla lisää elinvoiman vahvistamisesta

Työpajat

Yhteinen, ohjattu keskustelu hyvinvoinnin tukipilareista ja siihen liittyvä kehoharjoittelu

Kouluttajana minulla on pitkä ja laaja kokemus kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin valmentajana. Monipuoliset opinnot terveydenhoidon, yksilöllisen ravitsemuksen, lääkehoidon, unen kuin kehon terapeuttisen liikkuvuuden ja psykofyysisen (keho&mieli) toiminnallisuuden parissa ovat antaneet minulle hyvin kokonaisvaltaisen ymmärryksen hyvinvointia rakentavista tekijöistä. Minulla on myös vuosien kouluttajakokemus terveydenhuollon ammattilaisten työelämälähtöisestä erikoistumiskoulutuksesta sekä ammattilaisille suunnatuista täydennyskoulutuksista ja valmennuksista.

Luennoillani ja koulutuksissani haluan mahdollistaa konkreettisia ajatuksia ja käytäntöön vietäviä kokeiluja, miten jokainen voi kehittää hyvinvoinnin voimavaroja itsessään ja omassa työympäristössään. En viljele ammattitermejä ja pitkästytä laajoilla teorioilla, vaan keskityn arkeen soveltuviin asioihin käytännönläheisesti, tutkimuksia, teoriaa ja kokemusta hyödyntäen. Tarjoan valmiiden vastausten sijaan tilaa jokaisen omalle ajattelulle ja oivalluksille sekä vuorovaikutukselle. Vien myös hyvin mielellään työtiimit luontoon työskentelemään ja hyvinvoimaan.

Olen osa Hyvää työtä- Akatemian tiimiä. Olemme monipuolinen ja avoin verkosto työelämän, johtamisen, työhyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittäjiä. Rakennamme laajemmat työhyvinvoinnin kehittämisen valmennukset yhteistoteutuksena.

Haluatko lisää elinvoimaa?

Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta.