fbpx
Valikko Sulje

Työpaja

Työpajat ovat olleet valtavan pidettyjä hetkiä pysähtyä muutaman tunnin ajaksi oman itsen äärelle. Työpajassa irtaannutaan työarjen kiireestä ja tavoitteista ja laskeudutaan luomaan yhdessä hyvinvointia ja läsnäoloa. Työpaja luo ymmärrystä kehoa ja mieltä kuormittavista tekijöistä ja voimavaroista, jolloin on aidosti mahdollista vaikuttaa hyvinvointiin niin työssä kuin arjessa.

Stressi ja kuormitus ovat aina kehossa. Ymmärryksen rinnalle tarvitaan konkreettisia kehollisia työkaluja, jotka saavat aikaan muutoksen. Kehotietoisten liike- ja läsnäoloharjoitteiden myötä kehon ja mielen kireydet helpottuvat, vireys ja energisyys lisääntyvät ja samalla myös hermoston rauhoittuessa stressin tunteet kevenevät. Työpaja koostuu kahdesta osasta::

Hyvinvoinnin teema: Positiivista ja vuorovaikutteista keskustelua ja oivalluksia yhdessä kokemuksia jakaen. Pohditaan elämäämme ja toimintaamme arjessa, tutustutaan periaatteisiin ja työkaluihin, joilla voidaan edistää rauhoittumista ja palautumista. Hyvinvoinnin teemat rakentuvat sekä henkilökohtaisesta ja työyhteisön hyvinvoinnista että organisaation hyvinvointikulttuurin kehittämisestä.
Läsnäolon teema: Kehotietoisuus-, hengitys- ja läsnäoloharjoitteiden kokonaisuus, joka tukee työpajan teemaa. Harjoitteet eivät vaadi aiempaa kokemusta kehoharjoittelusta.

Mahdollisuus myös yksilöllisempiin ryhmävalmennuksiin esimerkiksi uupumistilanteissa ja unihäiriöiden purkamisessa. Organisaation hyvinvoinnin tilaa voidaan kartoittaa myös ennakkoon Hyvinvointikartoituskyselyn kautta.

Esimerkkihinnoittelu 2,5 h työpaja: 750 € + alv. Yli 20 kilometriä ylittävät matkakulut lisätään hintaan. Hinta ei sisällä tarjoiluja eikä tilavarauksia.

Liity Elinvoiman kehittäjiin!

Uutiskirje ilmestyy harvakseltaan sähköpostiisi ja sisältää vinkkejä ja parhaita käytänteitä kestävän, elinvoimaisen terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta.