fbpx
Valikko Sulje

Virkistyspäivä

Työhyvinvointi- ja virkistyspäivässä innostutaan hyvinvoinnista ammattilaisen johdattamana. Se on konkreettinen osoitus koko työyhteisölle yhteisen hyvinvoinnin merkityksestä. Yksittäinenkin päivä tukee ja antaa konkreettisia oivalluksia elinvoiman kasvattamisen, stressinhallinnan ja palautumisen taitojen kehittämiseen.

Virkistyspäivään sisältyy energisoivaa liikettä, tietoa yksilön ja yhteisön hyvinvoinnin tukemisesta sekä rentoutumista ja pysähtymistä. Päivä alkaa liikunnallisella aktiviteetilla ja päättyy kehonhuoltoharjoituksella ihanan loppurentoutuksen kera. Välissä voidaan keskittyä esimerkiksi kuuntelemaan hyvinvointiluentoa tai synnyttää uusia oivalluksia fasilitoidusti. Tyhy- ja virkistyspäivä tai kokonainen työpäivä voidaan viettää myös luonnon äärellä!

Sisältö räätälöidään ajankohtaisten tarpeiden ja tiimien tarpeiden mukaiseksi.

Esimerkkipäivän (4 h) hinta: 1300 eur + alv, sisältää yhteensä 1,5 h ohjattua liike- ja kehonhuoltoa + 2 h osallistavaa luentoa/työpajan + 30 min tauon.

Liity Elinvoiman kehittäjiin!

Uutiskirje ilmestyy harvakseltaan sähköpostiisi ja sisältää vinkkejä ja parhaita käytänteitä kestävän, elinvoimaisen terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta.