fbpx
Valikko Sulje

Kehotietoinen hyvinvointi -valmennus

Kehotietoisessa hyvinvointivalmennuksessa terveyttä ja hyvinvointia rakennetaan kokonaisvaltaisesti, pitkäjänteisesti ja aidosti arkeesi vaikuttavasti. Oman kehonkielen kuuntelu auttaa tunnistamaan syvällisesti kehoa ja mieltä rasittavia ja lataavia tekijöitä. Näin mahdollisuudet pitää itsestä parempaa huolta oikeanlaisen ravitsemuksen, liikkeen, levon, energian, hengityksen kuin unenkin suhteen kasvavat. Valmennuksen aikana kaikenlaiset kokemukset ja tuntemukset ovat sallittuja. Valmennukset tähtäävät pysyvään, kestävään muutokseen. 

Kehotietoinen valmennus on muun muassa:

  • vahvistanut itsetuntemusta, yhteyttä omaan kehoon, omiin tunteisiin ja tarpeisiin
  • auttanut kehittämään voimavaroja, itsenjohtamisen ja resilienssin taitoja työssä
  • tukenut stressitilojen ylipääsemistä
  • tuonut helpotusta kehon väsymykseen, jännityksiin, kireyksiin, mahdollisiin virheasentoihin, jopa kipuihin
  • lisännyt aitoa rentoutumista ja hellittämistä
  • inspiroinut pitämään kehostasi ja itsestäsi parempaa huolta ilman pakottamista.

Valmennus räätälöidään täysin omia tarpeita vastaavaksi. Valmennuskokonaisuus sisältää alkukartoituksen ja kolme valmennuskertaa (1,5 tuntia etänä tai kasvokkain) noin kahden viikon välein, valmentajan tuen sekä kehotietoisen joogan verkkokurssin (arvo 130 euroa). Hinta tälle kokonaisuudelle 540 eur (sis. alv). Jos kiinnostut valmennuksesta, varaa 20 minuutin maksuton tutustumisaika.

Liity Elinvoiman kehittäjiin!

Uutiskirje ilmestyy harvakseltaan sähköpostiisi ja sisältää vinkkejä ja parhaita käytänteitä kestävän, elinvoimaisen terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta.