fbpx
Valikko Sulje

Terveysklinikka | Kokonaisvaltaista apua hyvinvoinnin haasteisiin

Terveysklinikassa saat käyttöösi laajan kokemukseni sadoista hyvinvointivalmennuksista ja alan tieteellisestä tutkimuksesta. Ravitsemusohjaukseni pohjautuu biokemialliseen lääketieteeseen, jossa huomioidaan ravinnon tutkittuja vaikutuksia eri sairauksien ja epätasapainotilojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Tavoitteena on huomioida kokonaisvaltaisesti kehon sen hetkiset tarpeet. Ydinasiana on löytää tasapaino itselle sopivan ravintorikkaan ruokavalion, liikunnan, laadukkaan levon, henkisen tasapainon ja riittävän sosiaalisen ajan muodossa. Ravitsemuksella ja kehon kokonaisterveyden hoitamisella voidaan välttää monien sairauksien ennenaikaista puhkeamista sekä tukea tarkoituksenmukaista lääkehoitoa.

Asiakkaat ovat saaneet kauttani apua muun muassa:

  • Ravitsemushaasteisiin ja ravintoainepuutoksiin, erikoisruokavalioihin
  • Ruoansulatuksen ja suoliston haasteisiin (närästys, toimintaongelmat, refluksi, turvotus yms)
  • Väsymyksen, energiavajeen ja stressin haasteisiin, uniongelmiin
  • Kiputiloihin, infektiokierteisiin, hormonitoiminnan haasteisiin

Etäyhteydellä tai puhelimitse käytävän klinikkatapaamisen hinta on 100 € (sis. alv 24 %). Tapaamisen kesto on 60 minuuttia. Sisältö määräytyy sen hetkisten tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.
Esitietojen läpikäynti ennakkoon ja kirjalliset ohjeet lisämaksusta + 65 eur.

“Sain tunnekokemuksen, että ohjauksessa todella tiedettiin mistä puhuttiin ja kokemus oli myös erittäin lämminhenkinen ja kannustava. Tykkäsin kovasti!”
Asiakaspalaute
Terveysklinikka

Haluatko lisää elinvoimaa?

Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta.