fbpx
Valikko Sulje

Terveysklinikka | Kokonaisvaltaista apua hyvinvointiin

Terveysklinikassa saat käyttöösi laajan kokemukseni sadoista hyvinvointivalmennuksista ja alan tieteellisestä tutkimuksesta. Ravitsemusohjaukseni pohjautuu biokemialliseen lääketieteeseen, jossa huomioidaan ravinnon tutkittuja vaikutuksia eri sairauksien ja epätasapainotilojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Tavoitteena on huomioida kokonaisvaltaisesti kehon sen hetkiset tarpeet. Ydinasiana on löytää tasapaino itselle sopivan ravintorikkaan ruokavalion, liikunnan, laadukkaan levon, henkisen tasapainon ja riittävän sosiaalisen ajan muodossa. Ravitsemuksella ja kehon kokonaisterveyden hoitamisella voidaan välttää monien sairauksien ennenaikaista puhkeamista sekä tukea tarkoituksenmukaista lääkehoitoa.

Asiakkaat ovat saaneet kauttani apua muun muassa:

  • Ravitsemushaasteisiin ja ravintoainepuutoksiin, erikoisruokavalioihin
  • Ruoansulatuksen ja suoliston haasteisiin (närästys, toimintaongelmat, refluksi, turvotus yms)
  • Väsymyksen, energiavajeen ja stressin haasteisiin, uniongelmiin
  • Kiputiloihin, infektiokierteisiin, hormonitoiminnan haasteisiin
  • Ohjausta laboratoriotestien valintaan sekä laboratoriotuloksien läpikäyntiin myös ennaltaehkäisevin silmin

Etäyhteydellä tai puhelimitse käytävän konsultaatiotapaamisen hinta on 100 € (sis. alv 24 %). Tapaamisen kesto on 60 minuuttia. Sisältö määräytyy sen hetkisten tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.
Esitietojen läpikäynti ennakkoon ja kirjalliset ohjeet lisämaksusta + 70 eur.

“Sain tunnekokemuksen, että ohjauksessa todella tiedettiin mistä puhuttiin ja kokemus oli myös erittäin lämminhenkinen ja kannustava. Tykkäsin kovasti!”
Asiakaspalaute
Terveysklinikka
“Saan kiittää vaimoani, että ohjasi minut sinun vastaanotollesi. Olin joutunut käyttämään närästyslääkkeitä viimeiset kymmenen vuotta enemmän tai vähemmän. Viimeisinä vuosina väsymys ja vatsaoireet olivat pahentuneet. Vaikka olen jo 75-vuotias, en ole koskaan saanut yhtä laajaa ja kokonaisvaltaista osaamista ja apua kuin sinulta sain. Osasit ohjata minua oikeanlaisiin tutkimuksiin. Pääsin eroon närästyslääkkeistäni hoito-ohjelmasi avulla. Laboratoriokokeilla löytyi laktoosi-intoleranssi, vitamiinipuutoksia ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Löytyi myös lievä munuaisten vajaatoiminta, joka nyt huomioidaan lääkityksessäni. Olen saanut elämäni takaisin, en voi kyllin kiittää. Kaiken lisäksi olet niin ihana ihminen!”
Asiakaspalaute
Terveysklinikka

Liity Elinvoiman kehittäjiin!

Uutiskirje ilmestyy harvakseltaan sähköpostiisi ja sisältää vinkkejä ja parhaita käytänteitä kestävän, elinvoimaisen terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta.