fbpx
Valikko Sulje


Tule kokemaan uudenlaista, kokonaisvaltaista yinjoogaa!

Yin Tonics® vie yinjoogan aivan uudelle tasolle! Tämä tarkoittaa, että kiinalaisen lääketieteen ja joogan viisausperinteistä on nyt poimittu yksittäisten meridiaanien sijaan hoidollisesti yhteensopivien meridiaanijoukkojen, sisäelinten, akupisteiden sekä ikivanhojen kiinalaisten ja intialaisten tonifioivien (vahvistavien) tekniikoiden kokonaisuuksia sarjoiksi. Kaikki sarjat tähtäävät samaan, kullekin sarjalle valittuun, omaan päämääräänsä. Tämä takaa, että yintunnin vaikutus on merkittävämpi kuin mihin yksittäisten meridiaanien hoitaminen yinasennoilla on aiemmin pystynyt. Harjoitus yhdistää kiinalaisen lääketieteen ja joogaterapian, yinasanat ja keskittymisharjoitteet, meridiaaniopin, akupistekäsittelyn sekä guashauksen.

Yin Tonics sarjat

Jokaisella sarjalla on nimensä mukainen, erityinen vaikuttava tavoitteensa: Qi Tonic, Palautuminen Tonic, Ruoansulatus Tonic. Sarjat ovat kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu aina kyseisen sarjan teemaa vahvistaen ja tasapainottaen. Sarjoilla voidaankin siis sanoa olevan hoidollisia ja terveydellisiä vaikutuksia. Jokaisessa harjoituksessa (90 min) rauhoitumme pitkäkestoisissa yinjoogan asennoissa, teemme keskittymisharjoitteita ja tutustumme akupisteisiin sekä guashaukseen. Jokainen Yintonics-sarja vastaa tämän päivän – etenkin stressaantuneiden ja palautumisvajeesta kärsivien – ihmisten yleisimpiin vaivoihin ja tarpeisiin täsmäiskumaisesti!

Tule kokemaan yintonics-sarjojen vaikuttavuus ja viisaus itse ja oppimaan itsehoidollisia työkaluja! Kysy workshoppeja, yksityistunteja ja tutustumistunteja työ- tai kaveriporukalle!

Liity Elinvoiman kehittäjiin!

Uutiskirje ilmestyy harvakseltaan sähköpostiisi ja sisältää vinkkejä ja parhaita käytänteitä kestävän, elinvoimaisen terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta.