Valikko Sulje
Nykyinen tila
Et ole vielä mukana
Hinta
130€

KEHOTIETOINEN JOOGAKURSSI

Kuinka käytän kehoa ja mieltä arjessa?

Kurssin teema

10 viikon ajan kokoonnumme kerran viikossa yhteiseen teemanmukaiseen joogaharjoitukseen.

Tunneilla vahvistetaan ja avataan kehoa monipuolisesti tutkivassa, kokemusta kunnioittavassa hengessä. Harjoittelemme myös keinoja rentoutumiseen ja kuinka olla läsnä itselle enemmän arjessa. Jokainen tunti koostuu hengitysharjoituksesta, rauhalliseen tahtiin tehtävästä asanaharjoituksesta ja loppurentoutuksesta. Joka kolmas tunti on palauttava harjoitus.​

Perinteisen joogakurssin lisäksi pääset tutustumaan aivan uuteen, lämminhenkiseen verkkoaineistokokonaisuuteen, joka on suunniteltu tukemaan kehotietoista matkaasi.​ Verkkomateriaali avautuu joogakurssin etenemisen mukaisesti viikottain.

Korostan joogatunneillani kiireettömyyttä, yksilöllisyyttä ja omaan itseensä tutustumista. Tilaa on myös ilolle, naurulle ja keveydelle.

Oivalluksia

Kurssin teemassa yhdistyy jooga ja itsetuntemustyöskentely.  ​

Ohjattu 75 min joogaharjoitus tuo vahvasti huomion ja tietoisuuden kehoon. Harjoitusten myötä opit lisäämään kehotietoisuutta myös osaksi arkeasi. Harjoitusten syvempi merkitys on tulla tietoiseksi itsestä, ja olla paremmin läsnä hetkessä.​

Kurssi luo sinulle hetkiä pysähtyä itsesi äärelle ja käsitellä omaan kehotietoisuuteen liittyviä teemoja. Syventämällä kehotietoisuutta ja läsnäoloa voit myös lisätä:​ yhteyttä tunteisiin, elävyyttä, ituitiivisuutta ja myötätuntoa.

Käytännöt

Mukana pärjää aloittelevakin joogi, mutta edistyneemmillekin tarjotaan haastetta. Joogaohjaus tapahtuu maanläheisesti suomen kielellä, jooga sanastoa ei tarvitse osata.

Ajankohta:
17.01.2021 – 28.03.2021​
Sunnuntaisin klo 16.30 – 17.45​
Kesto:​
10 viikkoa, 75 min/kerta​
(talvilomaviikolla 07.03.2021 ei harjoitusta)​
Paikka:​
Kuopion kristillinen koulu​
Neulamäentie 26 A​, Kuopio
Hinta:
130€ (sis. alv)
Maksutapoina lasku ja ePassin ja Eazybreakin liikuntaedut.

Ilmoittautuminen ja peruutukset:
Ilmoittautuminen 08.01.2021 mennessä.
Kurssin peruminen viimeistään 08.01.2021, tämän jälkeen veloitus 50% kurssin hinnasta.

Close Bitnami banner
Bitnami