Valikko Sulje
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This kurssi is currently closed

Kurssi ohjaa sinua tutkimaan, tiedostamaan ja vapauttamaan kehon ja mielen jännityksiä

Kehotietoisuus on itsetuntemuksen perusta ja yksinkertaisimmillaan kyky aistia oman kehon viestejä. Kehotietoisen joogakurssin ajatus on mahdollistaa matalalla kynnyksellä ja käytännönläheisesti tietoista, läsnäolevaa joogaharjoittelua ja tarjota työkaluja tutkailla kehon ja mielen ulottuvuuksia, herätellä ja vahvistaa luonnollista yhteyttä itseen.


Monelle ihmiselle niin työ kuin vapaa-aikakin saattavat olla paljolti ajatuksiin, tarinoihin tai ruutuun uppoutumista. Keho on “kokemusten ja tunteiden koti”, josta kiireen keskellä ja ajattelevan mielen hallitsemana herkästi vieraantuu. Kehotietoisuus auttaa takaisin yhteyteen kehon ja tunteiden kanssa. Se mahdollistaa kiitollisen tutkimusmatkan omaan sisimpään. Kehotietoisen joogan oppien avulla on mahdollista saada läsnäoloa ja rauhoittumista kesken hektisenkin päivän.

Kurssi sopii sinulle, jos

 • haluat tutkia, oppia ja ymmärtää oman kehon ja mielen toimintaa
 • haluat aloittaa joogan ammattilaisen ohjeistamana tai olet kokeneempi joogi ja haluat syventää harjoitustasi
 • haluat saada joogan ja kehotietoisuuden arjen hyvinvoinnin työkaluiksi
 • haluat oppia tiedostamaan kehon mahdollisia epätasapainoja ja virheasentoja, ja oppia vapauttamaan kehoa jännityksistä ja jopa kiputiloista
 • haluat vahvemman, joustavamman ja tasapainoisemman kehon ja mielen, joka on jaksavampi arjen haasteissakin
 • haluat oppia rentoutumisen ja rauhoittumisen keinoja kiireen ja stressin vastapainoksi
 • haluat lisätä hyvinvointia, tunneyhteyttä ja läsnäoloa arkeesi syventämällä itsetuntemustasi

Kehotietoinen joogakurssi sisältää:

 • Kurssilla opitaan kehotietoisuutta suuntaamalla tietoisuutta: seisoma-asentoon, jalkapohjiin ja jalkatyöskentelyyn, keskivartaloon ja lantioon, ylävartaloon ja käsiin, sekä palautumiseen.
 • Teemat mukaiset ohjelmat, joissa viisi pidempää (45 min – 100 min) ohjattua videoharjoitusta ja lisäksi kiireisempiin hetkiin neljä lyhyempää ohjattua videoharjoitusta (15 min – 45 min)
 • Kuvalliset ohjeet lyhytharjoituksista PDF-muodossa, jotka voit tallentaa itsellesi
 • Teeman mukaiset asanalaboratoriot, eli video- ja kuvaohjeet yksittäisistä asanoista, joissa käydään tarkkaan läpi asanassa työskentely ja liikkeen merkitys kehotietoisuuden kannalta
 • Neljä tietoisuusharjoitusta: kehotietoisuusharjoitus, hengitysharjoitus, jooga nidra syvärentoutusharjoitus sekä vuorosierain -hengitysharjoitus. Tietoisuusharjoitukset herättelevät yhteyttä omiin tuntemuksiin ja auttavat hellittämään.
 • Mielen laboratorio -videotallenteet: Kehon ja mielen yhteys, Hengitellään hyvinvointia, Ymmärrystä ja helpotusta stressiin. Mielen laboratorio -videotallenteissa pohdiskellaan ja avataan teemaa niin joogan kuin käytännön elämän kannalta.

Kehotietoisen joogan kurssi rakentuu kymmenestä osiosta. Suositeltava etenemisrytmi on käydä yksi osio viikossa, mutta voit hyvin edetä kurssia itsellesi sopivaan tahtiin. Kurssille on valittu asanoita ja harjoituksia, jotka herättelevät kehotietoisuutta monipuolisesti. Matkasi kehotietoisuuteen syventyy ja sitä enemmän hyödyt, mitä tietoisemmin harjoittelet ja toistat kurssin teemoja. Voit kerrata harjoituksia niin usein kuin haluat, jolloin syvennät oppimaasi ja saat kehotietoisuuden työkalut käyttöösi pitkälle tulevaisuuteen.

Kurssi on käytettävissäsi ostohetkestä yhden vuoden ajan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kurssin infovideo, jossa avataan vielä kurssin sisältö ja kehotietoisuutta

Tervetuloa mukaan kehotietoiselle matkalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit näkyvät kaikille mukana oleville kurssilaisille

Close Bitnami banner
Bitnami