fbpx
Valikko Sulje

Elova

luonnollista ELINVOIMAA JA LÄSNÄOLOA

Kokonaisvaltaista terveyden hoitoa – Hyvinvointia ja työhyvinvointia – Kehotietoisuutta ja luontoterveyttä

Elova on kokonaisvaltaisiin hyvinvointipalveluihin, ennaltaehkäisevään terveyden hoitoon, kehollisiin ja luontolähtöisiin menetelmiin keskittynyt toimija. Kivijalkana on kehon ja mielen hyvinvoinnin eli kehotietoisuuden vahvistaminen arjen ja työhyvinvoinnin perustaksi.

Joogan verkkokurssi

Kehotietoinen jooga
Aidosti ja pysyvästi arjen hyvinvointiisi vaikuttava joogan verkkokurssi!

“Kurssi on ollut ihan huippu!
Kurssin myötä jooga ja oman itsen äärelle pysähtyminen on tullut osaksi arkea. Stressin hallintaan sai kyllä aimo annoksen ohjeita ja välineitä.”
Joogaharjoitus on kokonaisvaltaista itsehoitoa, voimistava ja rentouttava vastapaino kiireiselle arjelle. Harjoitusten avulla tietoisuus kehosta vahvistuu, opit tunnistamaan epätasapainotiloja ja mahdollisia virheasentoja, ja opit vapauttamaan kehoa jännityksistä, jopa kiputiloista. Joustavampi ja tasapainoisempi keho ja mieli on jaksavampi arjen haasteissakin. Uutuutena arjen joogaa kehotietoisen joogan verkkokurssilla!
Voisiko liiketoimintaa rakentaa kokonaisvaltaisesti yksilön ja työyhteisön terveyttä ja hyvinvointia tukien?
Innostavat koulutukset ja tyhy-päivät antavat oivalluksia ja käytännön keinoja yksilöllisen ja työyhteisön hyvinvoinnin tukemiseksi ja kehittämiseksi! Hyvinvointia tarkastellaan hyvin kokonaisvaltaisesti, ihmisen itsetuntemusta tukevasti sekä liiketoimintaan integroitavasti. Huollamme myös kehoa ja mieltä vaikuttavilla kehollisilla harjoitteilla.

Terveysklinikalla saat ohjausta ja oivalluksia yksilölliseen ja terveydentilaasi soveltuvaan ravitsemukseen sekä hyvinvointiin! Ohjauksen tarkoitus on auttaa oman kehon tarpeiden huomioimisessa erilaisissa elämän tilanteissa ja epätasapainotilojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Ravitsemuksen sekä kehon kokonaisterveyttä ja toiminnallisuutta tukevin keinoin voidaan myös keventää ja järkeistää lääkehoitoa luonnonmukaisesti. 

Luontoterveyttä

Kokonaisvaltaiset luontopalvelut rakentuvat aidon, puhtaan ja luonnonmukaisesti kasvavan villiruoan ja luonnon ympärille. Saat vahvemman yhteyden luontoon, koet iloa, rauhaa ja aistien kirkkautta. Luonnon makuina mm. villiyrttikävelyt, käytännönläheiset villiyrtti-verkkokurssit, virkistyspäivät, Metsähenki-hetket ja ohjelmapalvelut.

Elinvoimaiset kurssit

Varaa paikkasi syksyn!

“Johanna on ilmiömäisen osaava ja loistava ohjaaja, Ehdottomasti osallistun jatkossakin kursseille!”

Arvot

Haluan olla rakentamassa maailmaa, jossa ihminen nähdään kokonaisuutena ja jossa panostetaan sekä kehon että mielen terveyteen. Intohimonani on ihmisten itsetuntemuksen syventäminen ja positiivisen muutoksen edesauttaminen terveyttä ja hyvinvointia tukevaksi arjessa. Toiminnan kokonaisvaltaiset hyvinvoinnin arvot rakentuvat omistani: kehollisuus, oman kehon kuuntelu ja arvostaminen, ravintorikas ja myötätuntoinen ruokavalio, lempeä liike, luontoyhteys sekä myönteinen elämänasenne. Elämästä nauttiminen, huumori, nauru ja hymyt kuuluvat arkeeni niin työssä kuin vapaalla. Haluan tuntea intohimoa työtä, elämää kuin rakkauttakin kohtaan. Niistä ammennan kaikkeen tekemiseen.

Johanna

“Äiti lempipuuhassaan”, lasten kortti äidille 40-vuotispäivänä

Kuka?

Olen Johanna Räikkönen – kokonaisvaltaisen, kehotietoisen terveyden ja hyvinvoinnin kehittäjä! Olen proviisori (FaT), jooga-, kehotietoisuus-, ravitsemus ja lääkehoidon ohjaaja ja ennen kaikkea kahden ihanan pojan äiti.
Uudesta innostuva mieleni on johdattanut minut parinkymmenen vuoden aikana erilaisiin farmasian toimiin niin tutkimuksen, opetuksen sekä erilaisten projektien parissa. Halu auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisemmin johdatti minut syventämään osaamistani ravitsemustieteen, biokemiallisen lääketieteen sekä urheiluravitsemuksen puolelle. Näiden rinnalle on reilun kymmenen vuoden aikana tullut muita hyvinvoinnin palasia, kuten opiskelua joogan, villikasvien ja kehotietoisuuden parissa.
Nyt saan yhdistää kaikkea kokemaani ja oppimaani Elova käsissäni.

Miten voin olla avuksi?

Jutellaan, kun sinulle sopii. Varaa aika maksuttomaan tutustumiseen suoraan verkkoajanvarauksesta tai ota yhteyttä alta löytyviltä yhteystiedoilla tai lomakkeella.

Liity Elinvoiman kehittäjiin!

Uutiskirje ilmestyy harvakseltaan sähköpostiisi ja sisältää vinkkejä ja parhaita käytänteitä kestävän, elinvoimaisen terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Ei roskapostia! Lue lisää tietosuojaselosteesta.