fbpx
Valikko Sulje

Kehotietoinen jooga – Verkkokurssi

130,00 sis alv.

Kurssi ohjaa sinua tutkimaan, tiedostamaan ja vapauttamaan kehon ja mielen jännityksiä

Kehotietoisuus on itsetuntemuksen perusta ja yksinkertaisimmillaan kyky aistia oman kehon viestejä. Kurssin ajatus on mahdollistaa matalalla kynnyksellä ja käytännönläheisesti läsnäolevaa joogaharjoittelua kehotietoisuuden lisäämiseen. Saat itsellesi harjoituksia ja työkaluja, joiden avulla opit kääntämään huomion kehoosi sekä saat rauhaa kiireen ja stressin vastapainoksi. Pääset tutkimaan kehon ja mielen ulottuvuuksia, herättelemään ja vahvistamaan luonnollista yhteyttä itseen. Tunne itsesi ja ole oman kehosi asiantuntija!

Osasto:

KENELLE?

Kurssi on suunnattu jokaiselle, joka on kiinnostunut omasta kehon ja mielen hyvinvoinnista. Sinulle, joka

 • haluat tutkia, oppia ja ymmärtää oman kehon ja mielen toimintaa
 • haluat aloittaa joogan ammattilaisen ohjeistamana tai olet kokeneempi joogi ja haluat syventää harjoitustasi
 • haluat saada joogan ja kehotietoisuuden arjen hyvinvoinnin työkaluiksi
 • haluat oppia tiedostamaan kehon mahdollisia epätasapainoja ja virheasentoja, ja oppia vapauttamaan kehoa jännityksistä ja jopa kiputiloista
 • haluat vahvemman, joustavamman ja tasapainoisemman kehon ja mielen, joka on jaksavampi arjen haasteissakin
 • haluat oppia rentoutumisen ja rauhoittumisen keinoja kiireen ja stressin vastapainoksi
 • haluat lisätä hyvinvointia, tunneyhteyttä ja läsnäoloa arkeesi syventämällä itsetuntemustasi

MITÄ?

Verkkokurssin ajatus on tarjota inspiraatiota ja työkaluja kehotietoisuuden lisäämiseen. Kurssille valittujen asanoiden ja teemojen kautta on helppo tutkia kehon asentoja, herätellä tietoisuutta ja saada oivalluksia myös arkeen. Kurssin oppien avulla saat läsnäoloa ja rauhoittumista kesken hektisenkin päivän.

 • Kurssilla opitaan kehotietoisuutta suuntaamalla tietoisuutta teema kerrallaan: seisoma-asentoon, jalkapohjiin ja jalkatyöskentelyyn, keskivartaloon ja lantioon, ylävartaloon ja käsiin, sekä palautumiseen.
 • Teemat mukaiset ohjelmat, joissa viisi pidempää (45 min – 100 min) ohjattua videoharjoitusta ja lisäksi kiireisempiin hetkiin neljä lyhyempää ohjattua videoharjoitusta (15 min – 45 min)
 • Kuvalliset ohjeet lyhytharjoituksista PDF-muodossa, jotka voit tallentaa itsellesi
 • Teeman mukaiset asanalaboratoriot, eli video- ja kuvaohjeet yksittäisistä asanoista, joissa käydään tarkkaan läpi asanassa työskentely ja liikkeen merkitys kehotietoisuuden kannalta
 • Neljä tietoisuusharjoitusta: kehotietoisuusharjoitus, hengitysharjoitus, jooga nidra syvärentoutusharjoitus sekä vuorosierain -hengitysharjoitus. Tietoisuusharjoitukset herättelevät yhteyttä omiin tuntemuksiin ja auttavat hellittämään.
 • Mielen laboratorio -videotallenteet: Kehon ja mielen yhteys, Hengitellään hyvinvointia, Ymmärrystä ja helpotusta stressiin. Mielen laboratorio -videotallenteissa pohdiskellaan ja avataan teemaa niin joogan kuin käytännön elämän kannalta.

Kehotietoisen joogan kurssi rakentuu kymmenestä osiosta. Pääset aloittamaan kurssin heti ostamisen jälkeen. Suositeltava etenemisrytmi on käydä yksi osio viikossa, mutta voit hyvin edetä kurssia itsellesi sopivaan tahtiin. Kurssille on valittu asanoita ja harjoituksia, jotka herättelevät kehotietoisuutta monipuolisesti. Matkasi kehotietoisuuteen syventyy ja sitä enemmän hyödyt, mitä tietoisemmin harjoittelet ja toistat kurssin teemoja. Voit kerrata harjoituksia niin usein kuin haluat, jolloin syvennät oppimaasi ja saat kehotietoisuuden työkalut käyttöösi pitkälle tulevaisuuteen. 

Kurssin ohjaajana toimii jooga-, meditaatio- ja kehotietoisuusohjaaja, yinjoogaopettaja Johanna Räikkönen (yhteys: johanna@elova.fi)

Maksutapoina verkkomaksu sekä myös liikuntasetelit (Edenred, Eazybreak, ePassi, Smartum). 

Kurssi on käytettävissäsi ostohetkestä yhden vuoden ajan. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tervetuloa mukaan kehotietoiselle matkallesi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kehotietoinen jooga – Verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit näkyvät kaikille mukana oleville kurssilaisille