Valikko Sulje

Elvyttävä yinjooga

156,00 sis alv 10%

Osasto:

KURSSIN TEEMA

12 viikon ajan kokoonnumme kerran viikossa yhteiseen teemanmukaiseen yinjoogaharjoitukseen. Harjoitus koostuu hyvin rauhallisista pitkäkestoisista (2-5min) asennoista, joihin asettaudutaan omaa kehoa kuunnellen ja painovoiman sekä tietoisen hengityksen avulla lempeästi syventyen.  Harjoitus sisältää myös rauhoittavia tietoisuus- ja hengitysharjoituksia. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin joogaa aiemmin harrastaneille.

Harjoitus tukee mm. sidekudosalueiden sekä nivelten aineenvaihduntaa sekä rauhoittaa tehokkaasti mieltä ja hermostoa. Harjoitukset ovat syvällisesti rentouttavia, eheyttäviä ja avaavia. Joka kolmas tunti on kokonaisvaltaisesti vaikuttava Yin Tonics® tunti. ​

OIVALLUKSIA

Kurssin teemassa yhdistyy yinjooga ja elinjärjestelmiä vahvistavat hengitys- ja meridiaanitekniikat. Yinjooga on rentouttava ja tehokas stressinpoistaja, jossa keholla ja mielellä on aikaa hellittää sekä päästää irti jännityksistä sekä kiireestä. Kurssi sopiikin erinomaisesti stressaantuneiden ja palautumisvajeesta kärsivien tarpeisiin mutta myös kaikille rauhoittumista kaipaaville.​ Harjoitus on erityisen hyödyllinen myös tasapainottamaan aktiivisempaa harjoitusta.

Rauhallisesti ohjattu 90 min joogaharjoitus tuo vahvasti huomion ja tietoisuuden kehoon. Harjoitusten myötä opit lisäämään kehotietoisuutta myös osaksi arkeasi.

Harjoitusten syvempi merkitys on tulla tietoiseksi itsestä, ja olla paremmin läsnä hetkessä. Opit myös itsehoidollisia tekniikoita, jotka vahvistavat ja tukevat keho-mielen vireystilaa.​

Käytännöt:

Ajankohta:
16.01.2022 – 10.04.2022 (hiihtolomaviikolla 6.3. ei harjoitusta)​​
Sunnuntaisin klo 18.00 – 19.30​

Kesto:​
12 viikkoa, 90 min/kerta​
Kurssilaisena saat viikottain harjoituksesta tallennelinkin, joten viikkoharjoitusta voi tehdä kotona seuraavaan sunnuntaihin saakka lisäharjoituksena tai korvaamaan viikkotunnin, jos estyt pääsemään paikalle.
Paikka:​
Kuopion kristillinen koulu​
Neulamäentie 26 A​, Kuopio
Hinta:
156 € (sis. alv)
Maksutapoina lasku ja ePassin, Edenredin ja Eazybreakin liikuntaedut.
Ohjaaja:
Johanna Räikkönen, tietoisen joogan ohjaaja, yinjoogaopettaja
johanna@elova.fi

Ilmoittautuminen ja peruutukset:
Ilmoittautuminen 09.01.2022 mennessä.
Kurssin peruminen maksutta viimeistään 09.01.2022 sähköpostilla johanna@elova.fi. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja kurssimaksu peritään kokonaan.

Mukaan mahtuu 14 kurssilaista ja kurssi toteutuu minimiosallistujamäärällä 8.

Close Bitnami banner
Bitnami