fbpx
Valikko Sulje

Elvyttävä yinjooga

156,00 sis alv.

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle

KURSSIN TEEMA

12 viikon ajan kokoonnumme kerran viikossa yhteiseen teemanmukaiseen yinjoogaharjoitukseen. Harjoitus koostuu hyvin rauhallisista pitkäkestoisista (2-5min) asennoista, joihin asettaudutaan omaa kehoa kuunnellen ja painovoiman sekä tietoisen hengityksen avulla lempeästi syventyen. Harjoitus sisältää myös rauhoittavia tietoisuus- ja hengitysharjoituksia. Tulevan syksyn harjoituksissa teemana on vahvistaa yhteyttä omaan luonnolliseen hengitykseen. Harjoitukset antavat samalla tasapainoa syksyn viileyteen tukemalla keuhkoterveyttä, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin joogaa aiemmin harrastaneille.

Harjoitus tukee mm. sidekudosalueiden sekä nivelten aineenvaihduntaa sekä rauhoittaa tehokkaasti mieltä ja hermostoa. Harjoitukset ovat syvällisesti rentouttavia, eheyttäviä ja avaavia. Joka kolmas tunti on kokonaisvaltaisesti vaikuttava Yin Tonics® tunti. ​

OIVALLUKSIA

Kurssin teemassa yhdistyy yinjooga ja elinjärjestelmiä vahvistavat hengitys- ja meridiaanitekniikat. Yinjooga on rentouttava ja tehokas stressinpoistaja, jossa keholla ja mielellä on aikaa hellittää sekä päästää irti jännityksistä sekä kiireestä. Kurssi sopiikin erinomaisesti stressaantuneiden ja palautumisvajeesta kärsivien tarpeisiin mutta myös kaikille rauhoittumista kaipaaville.​ Harjoitus on erityisen hyödyllinen myös tasapainottamaan aktiivisempaa harjoitusta.

Rauhallisesti ohjattu 90 min joogaharjoitus tuo vahvasti huomion ja tietoisuuden kehoon. Harjoitusten myötä opit lisäämään kehotietoisuutta myös osaksi arkeasi.

Harjoitusten syvempi merkitys on tulla tietoiseksi itsestä, ja olla paremmin läsnä hetkessä. Opit myös itsehoidollisia tekniikoita, jotka vahvistavat ja tukevat keho-mielen vireystilaa.​

Käytännöt:

Ajankohta:
04.09.2022 – 27.11.2022
Sunnuntaisin klo 18.00 – 19.30​
Huom. Syyslomalla sunnuntaina 16.10. ei ole joogaa.
Kesto:​
12 viikkoa, 90 min/kerta​
Kurssilaisena saat viikottain harjoituksesta tallennelinkin, joten voit tehdä viikkoharjoitusta kotona lisäharjoituksena tai korvata viikkotunnin, jos estyt pääsemään paikalle. Tallenteet ovat käytössäsi koko syksyn ajan kurssin loppuun saakka.
Paikka:​
Kuopion kristillinen koulu​
Neulamäentie 26 A​, Kuopio
Hinta:
156 € sis. alv (kurssin viikkotunnin 90 min hinnaksi jää 13 eur)
Maksutapoina ovat verkkomaksu, lasku ja ePassin, Edenredin, Smartumin ja Eazybreakin liikuntaedut.
Ohjaaja:
Johanna Räikkönen, jooga- ja kehotietoisuusohjaaja, yinjoogaopettaja
johanna@elova.fi

Ilmoittautuminen ja peruutukset:
Kurssi toteutuu! Ilmoittautua voi vielä mukaan 02.09.2022 asti.
Ilmoittautuminen on sitova.

Mukaan mahtuu 14 kurssilaista ja kurssi toteutuu minimiosallistujamäärällä 8.