Valikko Sulje

Kehotietoinen jooga

156,00 sis alv 10%

Varasto loppu

Osasto:

KURSSIN TEEMA

12 viikon ajan kokoonnumme kerran viikossa yhteiseen teemanmukaiseen joogaharjoitukseen. Tämän syksyn pääteemana on stressi ja palautuminen. Monet pitkäkestoisen stressin aiheuttamista ongelmista ovat säännöllisellä joogaharjoittelulla ennaltaehkäistävissä.

Tunneilla tehdään rauhalliseen tahtiin kehoa lämmittäviä, vahvistavia ja avaavia liikkeitä, tutkivassa ja kokemusta kunnioittavassa hengessä. Harjoittelemme myös keinoja rentoutumiseen ja läsnäoloon. Joka kolmas tunti on palauttava harjoitus.​ Jokainen harjoitus sisältää kehotietietoisuus- ja rentoutusharjoituksen.

Korostan joogatunneillani kiireettömyyttä, yksilöllisyyttä ja omaan itseensä tutustumista, ilman suorituspaineita. Tilaa on myös ilolle, naurulle ja keveydelle.

OIVALLUKSIA

Kurssin teemassa yhdistyy jooga ja itsetuntemustyöskentely.  ​

Ohjattu 75 min joogaharjoitus tuo vahvasti huomion ja tietoisuuden kehoon. Harjoitusten myötä opit lisäämään kehotietoisuutta myös osaksi arkeasi. Harjoitusten syvempi merkitys on tulla tietoiseksi itsestä, ja olla paremmin läsnä hetkessä.​ Harjoituksissa tutkimme kehon asentoja sekä mahdollisten kireyksien aikaansaamia vaikutuksia mm. ryhtiin, kudoksiin, mieleen sekä hengitykseen. Ankkuroimme kehotietoisuutta vahvemmin hyvinvoinnin tueksi. Asanaharjoittelun myötä kehoon avautuu lisää tilaa, energia virtaa vapaammin ja samalla mielen liikkeet hiljenevät. Hengitys- ja tietoisuusharjoitukset toimivat arjen työkaluina auttamaan kierroksillakin olevaa kehoa rauhoittumaan ja hellittämään.

Kurssi luo sinulle hetkiä pysähtyä itsesi äärelle ja käsitellä omaan kehotietoisuuteen ja palautumiseen liittyviä teemoja. Syventämällä kehotietoisuutta ja läsnäoloa voit myös lisätä yhteyttä tunteisiin, elävyyttä, ituitiivisuutta ja myötätuntoa.

Kurssilaisena saat viikottain harjoituksesta tallennelinkin, joten viikkoharjoitusta voi tehdä seuraavaan sunnuntaihin saakka lisäharjoituksena tai korvaamaan viikkotunnin, jos estyt pääsemään paikalle. Kurssiin kuuluu myös tallenteet liittyen stressiin, hengittämiseen sekä ravitsemukseen.

Käytännöt

Mukana pärjää aloittelevakin joogi, mutta edistyneemmillekin tarjotaan haastetta. Joogaohjaus tapahtuu maanläheisesti suomen kielellä, joogasanastoa ei tarvitse osata.

Ajankohta:
29.08.2021 – 21.11.2021 (syyslomaviikolla 17.10. ei harjoitusta)​
Sunnuntaisin klo 16.30 – 17.45​ (viikko 38 jooga poikkeuksellisesti perjantaina 24.9. klo 17- 18:15)
Kesto:​
12 viikkoa, 75 min/kerta​
Paikka:​
Kuopion kristillinen koulu​
Neulamäentie 26 A​, Kuopio
Hinta:
156 € (sis. alv)
Maksutapoina lasku ja ePassin ja Eazybreakin liikuntaedut.
Ohjaaja:
Johanna Räikkönen, tietoisen joogan ohjaaja, yinjoogaopettaja
johanna@elova.fi

Ilmoittautuminen ja peruutukset:
Kurssin peruminen maksutta viimeistään 20.08.2021 sähköpostilla johanna@elova.fi. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja kurssimaksu peritään kokonaan.

Mukaan mahtuu 14 kurssilaista ja kurssi toteutuu minimiosallistujamäärällä 7.

Close Bitnami banner
Bitnami