fbpx
Valikko Sulje

Rentouttava kehotietoisuusharjoitus lantion alueelle 90 min

Läsnäoleva voimavaroja palauttava yinjoogaharjoitus

Tämä harjoitus on täydellistä vastapainoa lihastyöskentelylle ja mielen kiireelle. Ohjaan sinua lempeästi keskittymään kehoosi, jotta voit tietoisesti olla läsnä kehosi tuntemuksille ja mieli saa samalla levätä ajattelemisen sijaan. Harjoituksessa antaudutaan pitkäkestoisten (3-5 min) asanoiden tuntemuksiin. Etsi asanoissa oman kehosi kannalta optimaalisinta kohtaa, johon voit lempeästi jäädä aistimaan, käytä aikaa asennon löytymiseen. Pieni venytyksen tunne riittää. Harjoituksessa on hyvä olla joogamaton lisäksi bolsteri/paksu peite rullalla tai isoja tyynyjä sekä viltti ja vyö/huivi. Jalan avauksen sivulle voit tehdä myös vaikka tuoliakin vasten. Voit halutessasi lämmittää kaurapussin alavatsalle harjoituksen aluksi. Lempeää harjoitusta!